golden shield lock
Spread the love

Maar weinig mensen weten wat er gedaan moet worden als het mislukt. Hier kan jij lezen wat te doen wanneer het zover is.

 Wat als alles mislukt?….

Onze vaste lezers weten dat we bij dit soort producten altijd veel belang hebben gehecht aan een detail: Is er een manier om, manueel en gemakkelijk, te openen als alle systemen zouden uitvallen? Zelfs luxe auto’s gaan kapot, en een gemotoriseerd slot kan dat ook overkomen. Voor deze gevallen heeft het onzichtbare Golden Shield slot ook een gat, gemaakt in een specifiek punt van het slothuis, waarvan de functie is om de grendel “handmatig” te kunnen bewegen.Onzichtbaar slot Golden Shield.  Body detailIn het hypothetische geval van een algemene storing, onmogelijk op een andere manier op te lossen, zouden we, wetende het exacte punt van de deur waar dit gat zich bevindt, een klein gaatje (6 mm zou voldoende zijn) in de deur kunnen maken, zodat we, met een schroevendraaier vlak, het mechanisme laten draaien en de opening kunnen maken. Om eerlijk te zijn, het systeem heeft geen rotor zoals in de Selockey, maar het is meer van de oude Wafu stijl (een systeem dat het mechanisme beetje bij beetje laat draaien). Het is ongetwijfeld oncomfortabeler, maar het is aanwezig en, als we het nodig zouden hebben, zou het werken. Misschien kunnen ze in een toekomstige versie een kleine rotor implementeren. Het is een idee dat geen kosten met zich meebrengt en dat wij in deze zin aan de fabrikant voorstellen.

Wat zouden we verbeteren…

Zoals alles, is er altijd wel wat maar dat kan verbeterd worden in toekomstige versies. Zoals wij hebben aangegeven, zou het manuele systeem kunnen worden omgebouwd tot een rotor, comfortabeler en gemakkelijker te bedienen. Er is een detail in het automatisch sluitsysteem dat onze aandacht heeft getrokken: Als we het slot handmatig openen (door de grendel van binnenuit met de hand te verschuiven), wordt het automatisch sluitsysteem geannuleerd totdat we weer een commando gebruiken. Het is niet iets ernstigs (het kan op bepaalde momenten zelfs een voordeel zijn), maar het is niet erg intuïtief en kan leiden tot vertrouwen en weggaan zonder te sluiten. Het zou moeten worden geactiveerd, zelfs als het zo is geopend, omdat dit betekent dat de bediening praktisch altijd met de afstandsbediening moet worden gedaan. Niettemin zijn deze twee kleine “maars” minimaal en de meeste (zo niet praktisch alle) gebruikers die het geïnstalleerd hebben zullen details zijn die zij nooit zullen opmerken. We zetten het een beetje als een aantekening voor de fabrikant, voor de toekomstige (zeer toekomstige) versie 2.0.

Of we het aanbevelen?

Zonder aarzeling . Het onzichtbare Golden Shield slot, samen met de Selockey, tonen de graad van maturiteit bereikt in dit soort producten. Ze bieden een enorme veiligheid en hebben genoeg alternatieve controlesystemen om de angsten en twijfels te verliezen die producten van andere merken, misschien meer erkend (omdat ze de eerste zijn, niet omdat ze betere kwaliteit, kenmerken of houding ten opzichte van de eindgebruiker hebben) die ze bij ons opwekten. Het is zeer moeilijk om een ernstig defect te hebben en toch zijn ze vandaag praktisch onkwetsbaar voor dieven. Deze tamden Golden en Selockey geven ons de mogelijkheid om te kiezen en het zeker goed te doen. De keuze, naar de smaak van de consument.

 SLOT OPMERKING

Welkomstpromotie voor Golden Shield onzichtbaar slot

Onze vaste klanten weten uit ervaring dat we er bij Locksmith Online altijd veel om hebben gegeven om onze behandeling te verzorgen en hen te voorzien van de beste producten op de markt. Wij willen met u vieren dat dit prachtige slot op de markt is gekomen: De eerste 10 eenheden die we installeren zullen een promotieprijs hebben van € 315 (BTW INCLUSIEF) MET ALLES : Installatie, Slotpakket met 5 bedieningen (4 + 1), verplaatsing …… Logisch binnen ons actiegebied (Madrid en aangrenzende steden). Als u erover nadenkt…. ren. 10 eenheden monteren zeer, zeer snel. U zult het leuk vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.