Spread the love

De belangrijkste functies van Place to Plug Connect zijn dus de volgende:  

Beheer van laadzones

Definieer zoveel laadzones als u wenst door de laadstations te bepalen waaruit ze bestaan, alsook het aantal voertuigen dat elk station toelaat (services) en de connectortypes en, tenslotte, selecteer de gebruikers of groepen van gebruikers die aan elk station kunnen opladen. Hiervoor dient u wel eerst een laadpaal kopen.

Beheer laadsessies

U zal op elk moment de historische details van alle uitgevoerde laadsessies kunnen zien (zowel actieve als voltooide), alsook toegang tot de details van elk van hen, wat u zal toelaten om meerdere parameters te bekijken (zoals de gebruiker, de toegewezen operator, de laadtijd, enz.) en grafieken van het verloop van het vermogen en het verbruik tijdens de laadsessie. Mocht u de laadpaal installeren, dan kun je hier meteen mee aan de slag.

De facturering en betalingen

Met Place to Plug Connect kunt u facturen beheren voor de laadsessies die door uw gebruikers worden uitgevoerd, maar ook de facturering tussen verschillende suboperators beheren en facturen automatiseren.

De beheer van je uitgiften

Met onze beheersoftware voor EV-laadstations kunt u onmiddellijk problemen beheren dankzij onze virtuele Pluggy-assistent, die automatisch problemen in verband met uw laadinfrastructuur creëert in geval van een gebrek aan connectiviteit. Zo kunt u incidenten op het niveau van de exploitant (d.w.z. met betrekking tot uw laadstations) en incidenten die door gebruikers worden gemeld, oplossen.

De speciaal aangepaste tarieven

Een grote toegevoegde waarde van Connect is dat u complexe tarieven kunt creëren en definiëren die rekening houden met alle variabelen zoals: groep gebruikers die opladen, tijdselementen, vermogen van het station, verbruikselementen… Alles wat u zich kan inbeelden kan in een tarief worden gedefinieerd!

De statistieken op maat

Het goede en het beste is dat we volledig op maat gemaakte grafieken kunnen verkrijgen om de evolutie van uw ophaaldiensten te kennen. Zo kunnen we statistieken op maat bekomen volgens verschillende parameters zoals laadsessies, verbruikte elektriciteit, gebruikers, CO2 besparingen, inkomsten, betalingswijzen…

En zoals we al zeiden, onze beheersoftware voor EV-laadstations biedt meer dan 100 functies, waaronder:

 • Integratie van uw oplaadpunt of oplaadstations met de Place to Plug app voor bestuurders van elektrische auto’s, zodat elke gebruiker ze kan gebruiken met zijn smartphone
 • Beheer van boekingen door bestuurders van elektrische auto’s
 • Beheer en definitie van operatoren en suboperatoren
 • Intelligent oplaadsysteem
 • Activering van oplaadpunten met RFID-kaarten
 • Beheer van voertuigen en wagenparken
 • Communicatie met gebruikers en exploitanten
 • Beheer van gebruikers en gebruikersgroepen
 • Gepersonaliseerde rapporten over laadsessies, reserveringen, gebruikers, betalingen…
 • Aanpassing van de Connect interface met de branding van uw operator
 • White label app voor bestuurders van elektrische auto’s

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.