Spread the love

De reiziger is een mysterieuze, bolvormige, paracausale entiteit. De buitenste schaal is gemaakt van elektroweak materie, inclusief neutronium.

Het is een krachtige machine die al miljarden jaren bestaat. Het is ook een lichtbron. Dit licht is een vorm van energie die is gebaseerd op een herhalend patroon.

De reiziger heeft veel intelligente soorten bezocht. Het heeft zelfs geholpen terraforme onherbergzame planeten geholpen. Het is niet duidelijk of de reiziger actief betrokken is bij menselijke aangelegenheden hoe kan ik werken in Mexico. Zijn acties lijken echter puur altruïstisch te zijn.

De afgelopen tijd is reiziger op aarde actief geweest. Het heeft visioenen naar Guardians gestuurd. Het heeft ook geholpen onstabiele banen opnieuw af te stemmen. Bovendien is het naar de Europese dode zone en de Lubraean -rijken geweest.

In eerdere conflicten met mensen is reiziger grotendeels inactief geweest. Het heeft gehandeld om het zonnestelsel te beschermen en de vernietiging van zijn ras te vermijden. Het is nooit geprobeerd om als een God te worden aanbeden. Het heeft alleen zijn aanwezigheid bekend gemaakt wanneer het nodig is.

Hoewel de aanwezigheid van de reizigers bekend is, blijven de details van zijn interieur een mysterie. Sommigen beweren binnen te zijn geweest. Er is ook gezegd dat de reiziger zonder fanfare is vertrokken.

De buitenste schaal van de reizigers is gemaakt van elektroweak -materiaal en de binnenste schaal bestaat uit een fundamentele kracht die al duizenden jaren niet in het universum is gezien. Er wordt gezegd dat de reiziger een diepe affiniteit heeft voor licht.

Er wordt aangenomen dat het bestaan van de reizigers werd onthuld door een reeks visioenen. Er wordt ook gezegd dat de reiziger al miljarden jaren aanwezig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.